Laat je inspireren bij het KAW PODIUM ROTTERDAM

Op 13 oktober 2016 vieren wij 40 jaar KAW met een prikkelend debat over ‘de weerbare stad’. Op het KAW Podium staan 3 inspirerende sprekers die pionieren in duurzaamheid en wonen. Met aansluitend een feestelijke borrel.

Resilient City

De steden blijven mensen aantrekken en zijn de dynamische plekken van ontwikkeling. De druk is groot om in deze dynamiek weerbaar te zijn, mensen een thuis te bieden en antwoorden te vinden op een toekomstig leven op deze planeet. De vraagstukken gaan over voedsel, water, mobiliteit, werk, sociale tweedeling. Maar ook het opnieuw nadenken over wonen en hoe dit samenhangt met al die andere aspecten.

Inspirerende gastsprekers

Op het KAW Podium gaan wij in discussie met 3 inspirerende sprekers over de ontwikkeling van wonen in relatie tot klimaatverandering en oplossingen, die steeds meer in verband met elkaar worden gebracht. Zoals mobiliteit, duurzaamheid en de beschikbaarheid van stedelijk wonen voor iedereen. Zij vertellen over hun toekomstvisie op een duurzame, weerbare stad en hoe zij zelf invloed uitoefenen.

Meld je nu aan!

Laat je inspireren, motiveren en op ideeën brengen door onze gastsprekers. Doe mee in het debat over hoe we met elkaar de stad van morgen kunnen verkennen en vormgeven. Aansluitend is er een feestelijke borrel.

We hopen je te ontmoeten bij KAW Podium!

Reimar von Meding

Dit artikel is geplaatst in Blog en getagged met , . Bookmark de permalink.