Reimarkt

Een on- en offline winkel waar je een duurzame, comfortabele en warme woning kunt kopen: dát is de Reimarkt. Bewoners krijgen hier advies, een compleet aanbod aan renovatiepakketten en desgewenst financiering. Bij Reimarkt liggen kant en klare oplossingen in de schappen, van dubbel glas tot een notaloze woning.

Van project naar consumentenproduct

Reimarkt denkt vanuit klantwaarde en passende productlijn met heldere prestaties. Het woongenot van de consument staat centraal. Reimarkt ontwikkelt producten met innovatieve bedrijven en koopt deze in. De producenten zijn grote bouwpartijen, maar even goed lokale ondernemers. Een goede producent kan van Reimarkt een grote omzetcontinuïteit verwachten

Klantvraag

Reimarkt bouwt met een nieuw zoek/volg-systeem relaties op met potentiele klanten. Het aankoopproces kan tegen een fractie van traditionele kosten worden begeleid. Deze interactieve benadering levert een schat aan informatie waarmee het assortiment wordt verbeterd en het aankoopproces geoptimaliseerd.

Financiering

Reimarkt combineert een individuele benadering met een geautomatiseerde grootschalige aanpak. Daarom kunnen ook innovatieve financieringsvormen worden aangeboden, zoals het inzetten van de energiebesparing en het leasen of afsluiten van woon-abonnementen. Reimarkt biedt financiers schaalvoordeel en zekerheid door de kwaliteit van professionele producten.

Reimarkt gaat over wonen.

Duurzaam wonen kunnen kopen als een schoen. Dat is het doel van Reimarkt.  Als eigenaar zie je in de winkel wat een financiering kost en oplevert. Als je huurt maakt Reimarkt direct inzichtelijk met hoeveel huurverhoging je de energie-rekening kunt verlagen. Reimarkt draagt bij aan het vormen van collectieven. Er ontstaat werk voor de bouw en lokale werkgelegenheid. Reimarkt zorgt ervoor dat het geld uit de schoorsteen de buurt in gaat.

Reimarkt in uitvoering

Op dit moment zijn er  winkels in Enschede, Bergen op Zoom en Steenbergen. De initiatiefnemers van Reimarkt zijn KAW en KUUB.

Reimarkt doet het niet alleen, maar werkt lokaal samen met strategische partners, die geloven in deze radicale vernieuwing in de verduurzaming van bestaande woningen.

In Enschede zijn de partners: Trebbe Groep, Nijhuis Bouw, Ten Hag makelaarsgroep, Domijn, De Woonplaats en Gemeente Enschede.

In Bergen op zoom en Steenbergen zijn de partners: Stadlander, BAM woningbouw, Dura Vermeer en Era contour.